Castellano Valencià

Òbriga el seu comerç a la Comunitat Valenciana i descobrisca tots els avantatges que li pot oferir

busca tu local comercial

Òbriga el seu Comerç en la Comunitat Valenciana és un projecte de la Conselleria d'Economia, Indústria, Turisme i Ocupació que pretén ser una ferramenta de consulta útil perquè un emprenedor puga trobar oportunitats de negoci en la Comunitat Valenciana amb les màximes facilitats i tenint una visió general de la realitat soci- econòmica i comercial. La web mostra informació sobre una sèrie d'aspectes claus que l'inversor ha de tindre en compte a l'hora de plantejar-se la creació d'una nova activitat.

Raons per a invertir en la Comunitat Valenciana

  • La seua situació, clima i desenrotllament suposen un atractiu no sols empresarial, sinó també turístic.
  • Líder d'una gran àrea econòmica, on tots els sectors tenen un pes important. Amb una dilatada tradició comercial i un dens teixit empresarial.
  • La Comunitat Valenciana té una àmplia oferta d'oficines, locals comercials i naus industrials disponibles a preus molt competitius.
  • La Comunitat Valenciana es troba en l'Arc Mediterrani de desenrotllament, un dels eixos més dinàmics de la Unió Europea.
  • Disposa d'una moderna i desenrotllada xarxa d'infraestructures que li permeten estar connectada amb la resta d'Espanya, Europa i el Mediterrani.

Locals disponibles destacats